Drie aanhoudingen wegens drugsgebruik en -handel

De politie heeft gisteren drie mannen uit Leiden aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. Eén van hen, een 31-jarige man, wordt ook verdacht van drugshandel. Agenten in burger hielden in het centrum toezicht op veel voorkomende criminaliteit zoals drugsgebruik en overlast. Bij het station zagen ze even voor 11.30 uur een bekende drugsgebruiker lopen en volgden hem naar het centrum.

De agenten vermoedden dat hij op zoek ging naar een drugsdealer en zagen hem een belwinkel binnengaan. Kort nadat de man de winkel weer uitkwam, sloot een tweede drugsgebruiker zich bij hem aan. Vervolgens namen ze contact op met de derde persoon. Toen deze persoon vermoedelijk drugs overhandigde aan één van de gebruikers werden de mannen alle drie aangehouden.

Twee Leidenaren van 30 en 31 jaar, de drugsgebruikers, werden aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. De derde persoon, een 31-jarige Leidenaar, werd aangehouden voor de handel in drugs. De politie vond bij hem nog wat drugs en nam dit in beslag, evenals mobiele telefoons en geld.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×