Een stembureau in Leiden. (Archieffoto: Chris de Waard).

Vragen over onregelmatigheden bij Leids stembureau

Fractievoorzitter Frederik Zevenbergen heeft gisteravond in de Leidse gemeenteraad vragen gesteld over mogelijke onregelmatigheden bij één van de Leidse stembureaus. Verschillende raadsleden kregen gisteren een mail waarin staat dat er iets niet goed is gegaan bij het tellen van de stemmen in stembureau 50. Dat stembureau was ingericht bij De Parelvissers aan het Bizetpad.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196793319″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Burgemeester Lenferink heeft beloofd een onderzoek in te laten stellen naar de eventuele misstanden bij het betreffende stembureau. Daarna deelt hij de conclusies van dat onderzoek met de gemeenteraad.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×