Politie blijft actie voeren voor meer salaris

3

Na vier jaar op de nullijn is het mooi geweest. zo vindt het personeel van de politie. De afgelopen tijd voerden ze daarom al een paar keer actie voor een betere cao. Ook vanmorgen was dat het geval. Op station Leiden Centraal deelden agenten flyers uit om het publiek te informeren over de reden van hun acties: “Het politiewerk verdient meer waardering,” zo staat er te lezen.

Er werd dit keer voor het station gekozen om ook de collega’s van de NS een hart onder de riem te steken. NS-personeel was de afgelopen periode regelmatig doelwit van scheldpartijen en zelfs mishandeling. Met de massale aanwezigheid van de agenten tijdens de ochtendspits sneed het mes dus aan twee kanten.

Ook morgen wordt er in Leiden door de politie actie gevoerd. Net als vorige week gaan op het Stadhuisplein de sirenes aan. Ook In Den Haag wordt morgen een lawaaidemonstratie gehouden voor een betere politie-cao. Daar gaan rond het Binnenhof de sirenes van de politievoertuigen aan, zodat ook de nieuwe minister Ard van der Steur bereikt wordt.

Delen

3 reacties

  1. Bullshit ik sta al 6 jaar en nu ik mijn werk kwijt ben heb ik nog minder……iedereen moet het met minder doen dus deze ‘figuren’ ook

  2. Ze mogen blij zijn dat ze werk hebben ze krijgen twee keer zo veel als mij bijna drie keer zo veel en nog klagen in deze tijd ze moeten zichzelf schamen.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline