Zosja geniet zelf misschien nog wel het meeste tijdens haar albumpresentatie in Scheltema. 'Around the Sun' is te koop via de website www.zosjamusic.com. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Zosja presenteert debuutalbum: Around The Sun

De Leidse Jazzzangeres Zosja El Rhazi presenteerde dinsdagavond in Scheltema haar debuutalbum ‘Around The Sun’. Samen met haar band speelde en zong Zosja de sterren van de hemel voor een stampvolle zaal fans, vrienden en familieleden.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/197795183″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Uit handen van presentator Leendert Beekman kreeg Zosja het eerste exemplaar van haar eigen cd. Lang hield ze hem niet, want ze gaf het zilveren schijfje direct door aan de Leidse saxofonist Bart Wirtz die meespeelt op de eerste single van het album.

Paint The world is de eerste single van het Zosja-album Around The Sun. Voor het uitbrengen van het album werd de hulp ingeroepen van het publiek. Via crowdfunding werd het benodigde bedrag ruimschoots binnengehaald.

Cultuur Leiden Live071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×