Zosja presenteert debuutalbum: Around The Sun

De Leidse Jazzzangeres Zosja El Rhazi presenteerde dinsdagavond in Scheltema haar debuutalbum ‘Around The Sun’. Samen met haar band speelde en zong Zosja de sterren van de hemel voor een stampvolle zaal fans, vrienden en familieleden.

Uit handen van presentator Leendert Beekman kreeg Zosja het eerste exemplaar van haar eigen cd. Lang hield ze hem niet, want ze gaf het zilveren schijfje direct door aan de Leidse saxofonist Bart Wirtz die meespeelt op de eerste single van het album.

Paint The world is de eerste single van het Zosja-album Around The Sun. Voor het uitbrengen van het album werd de hulp ingeroepen van het publiek. Via crowdfunding werd het benodigde bedrag ruimschoots binnengehaald.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline