Met kundige hand repareren leden van het Repair Café Oegstgeest allerlei zaken, waaronder kleding en textiel. (Foto: PR).

Duurzaam goed voornemen voor inwoners Oegstgeest

Wie het nieuwe jaar duurzaam wil beginnen, kan komende zaterdag 7 januari al beginnen met dat goede voornemen door naar het Repair Café in het Dorpscentrum Oegstgeest aan de Lijtweg te gaan.

Samen met vrijwilligers worden kapotte voorwerpen die nog bruikbaar en mooi zijn weer in orde gebracht. “Daarmee spaar je het milieu en klimaat en beperk je je consumptie. Da’s positieve energie om het jaar te beginnen”, zo luidt de oproep van het Repaircafé Oegstgeest. In zeven van de tien gevallen wordt zo’n gezamenlijke reparatiepoging met een positief resultaat afgesloten.

Tussen 10.00 en 13.00 uur kan iedereen er zaterdag terecht met kapotte elektrische apparaten, verlichting, meubels, kleding en textiel, fietsen, speelgoed en houtwerk, computers en bijbehorende apparatuur. Ook dierbare spullen van aardewerk, kunststof of metaal herkrijgen hun glans. En door mee te kijken bij de reparateur wordt de bezoeker zelf ook wat wijzer en kan een volgende keer wellicht zelf aan de slag.

Een vrijwillige bijdrage aan het Repair Café wordt op prijs gesteld.

Duurzaamheid Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×