Uit handen van burgemeester Laila Driessen ontving Eric Filemon vrijdag de zilveren erespeld van de gemeente Leiderdorp. (Foto: Emile van Aelst).

Leiderdorpse erespeld voor Leidse 'burgemeester' Eric Filemon

Eric Filemon gaat met pensioen. Bij zijn afscheid kreeg hij afgelopen vrijdag uit handen van de Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen de zilveren erespeld van de gemeente Leiderdorp. Filemon is 43 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. De laatste jaren in Leiderdorp.

In Leiden geniet hij daarnaast grote bekendheid als burgemeester Van der Werff die jaarlijks tijdens het minikoraal met duizenden basisscholieren 3 oktoberliedjes zingt. Ook was hij, samen met boezemvriend Rens Heruer, verantwoordelijk voor het Leidse volkslied ‘Leiden, Stad van mijn hart’.

Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×