Zapp Your Planet op het Stationsplein (Foto's: Leiden Marketing en Centrummanagement, Twitter).

Zapp Your Planet: Battle voor de orang-oetan op het Stationsplein

BoszhardHet Leidse Stationsplein is vandaag het decor van een heuse battle. Presentatoren Ron Boszhard en Dolores Leeuwin van Zapp nemen het tegen elkaar op in het kader van Zapp Your Planet, een actieweek waarin de jeugdzender aandacht vraagt voor het milieu.

Het thema van dit jaar is de bedreigde orang-oetan. Zapp wil zoveel mogelijk geld inzamelen om een orang-oetanbos op Borneo aan te leggen. De actie zal uitgezonden worden van maandag 4 mei tot en met zaterdag 9 mei. Het Wereld Natuur Fonds helpt mee.

https://vine.co/v/OlexlKPJEbX

Video: Davied van Berlo.

Meedoen met de actie? Op de website staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×