De feestelijke opening van het scoutinggebouw (Foto's: René Zoetemelk).

Wethouder opent nieuw scoutinggebouw bij Matilo

Feest bij Scouting Sint Jozef afgelopen zaterdag: na maanden van kluswerk kon de vereniging hun nieuwe gebouw aan de Besjeslaan in gebruik nemen. Wethouder Roos van Gelderen knipte met een grote gouden schaar een rood lint door om het gebouw officieel geopend te verklaren.

De opening werd omlijst door een groot feest in het aangrenzende park Matilo. Jeugdleden en andere kinderen konden zich vermaken met een stormbaan, vliegers maken en marshmallows roosteren. Bestuursleden en vrijwilligers die zich hadden ingezet voor de bouw werden middels een bedankspeldje in het zonnetje gezet.

Scouting Sint Jozef is één van de grootste scoutingverenigingen van Leiden. Afgelopen zomer verhuisde de scouting al naar het nieuwe pand, maar het kostte nog enkele maanden om een nieuwe verdieping, drie speellokalen, toiletten en een nieuwe keuken te realiseren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×