Explosieven ontploft op galerij Noordwijkse flat

Op het Bonnikeplein in Noordwijk zijn afgelopen nacht twee projectielen op de eerste verdieping van een galerijflat gegooid. Getuigen hoorde twee luide knallen, ook sneuvelden er diverse ramen. Waarschijnlijk gaat hem om zelfgemaakte explosieven die vanaf de weg op de galerij gegooid zijn. Niemand raakte gewond.

Oproep getuigen
De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben of over meer informatie beschikken die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s). Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Noordwijk via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven, kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-700.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×