Verkeerscontrole bij A44 en N11

De politie heeft afgelopen donderdag tussen 08.30 en 14.30 uur een algemene verkeerscontrole gehouden bij de A44. Weggebruikers werden naar de controleplaatsen op het terrein van Rijkswaterstaat langs de N11 begeleid. De controle was met name gericht op bestuurders van auto’s en bedrijfsbussen en aanhangwagens en auto’s met buitenlands kenteken.

Er werden 32 voertuigen gecontroleerd. Voor 30 gedragingen werd een waarschuwing gegeven. Onder meer voor het niet kunnen tonen van kentekenpapieren, een defect achterlicht en een niet zichtbaar kenteken. Twee bestuurders werden bekeurd voor het rijden zonder een geldig rijbewijs en het niet handsfree bellen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×