Zaterdag open dag Superkids bij K & G

Aanstaande zaterdag ontvangen K&G superkids Kay en Glenn hun leeftijdsgenootjes bij het clubgebouw aan de J.C. de Rijpstraat op industrieterrein De Waard. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur kunnen kinderen bij de Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen niet alleen kennis maken met de vereniging, maar ook, en vooral, met de muziekinstrumenten. Zo kunnen ze zelf ontdekken welk instrument ze graag zouden willen (leren) bespelen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/201267454″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Arjen Boers en Mikhail Scherrenberg over de Open Dag van de K&G Superkids.

 

Mikhail is één van de K&G Superkids. Hij koos een jaar geleden voor de trompet.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×