Zicht op Leiden vanuit stadhuistoren. (Archieffoto: Ivo van Spronsen)

Holland Rijnland op de gevoelige plaat

De mooiste én de lelijkste plekken van Holland Rijnland op de gevoelige plaat vastleggen. Het is de inzet van een fotowedstrijd van de net opgerichte landschapsfonds Holland Rijnland. Van 1 mei tot 1 juni kan iedereen de plekken in de regio vastleggen die zij het mooist en meest behoudenswaardig vinden. Ook kunnen de lelijkste plekken worden gefotografeerd die dan mogelijk met behulp van subsidie kunnen worden verbeterd. In twee leeftijdscategorieën kan worden meegedaan: Kinderen t/m 12 jaar en iedereen ouder. De winnaar krijgt zijn foto in groot formaat cadeau.

Holland Rijnland is een samenwerkingsverband van verschillende gemeenten in het stroomgebied van de Oude Rijn: Alphen a/d Rijn, Hillegom, Kaag & Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Zoeterwoude.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×