Polsstokspringer Rens Blom (Foto: PR).

Wereldkampioen Rens Blom naar Leiden

Wereldkampioen Polsstokhoogspringen Rens Blom komt naar Leiden. Het is de enige wereldkampioen die Nederland in de atletiek ooit voortbracht. Hij komt vertellen hoe de topper gedwongen werd na te denken over zijn maatschappelijke carrière tijdens en na zijn atletiek-periode. Dit doet hij in een van de bijeenkomsten in de serie workshops die Topsport Leiden aanbiedt, in dit geval op dinsdag 21 april.

Paul Dirkse en Pelle Baas van Wij Zijn Sport houden zich naast crowdfunding ook bezig met het bewust maken van topsporters over hun maatschappelijke loopbaan. Hetgeen ook wordt gedaan door ex-tophockeyer Tom Pijpers van Brixs Sport. Hij helpt topsporters zelfs met op maat werk of erna aan een maatschappelijke carrière en is ook bij de workshop aanwezig.

De workshop begint om 20 uur en is gratis en vrij toegankelijk. Wel moet jij je vooraf opgeven met een mail naar info@topsportleiden.nl. De locatie is het Leonardo College, waar dagelijks ongeveer 70 toptalenten studie en topsport combineren.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×