Bij het basketbalveldje in het Huigpark liggen bloemen voor Angelo die zondag om het leven kwam bij de schietpartij in de J.P. Coenhof. Donderdagavond wordt hij daar door vrienden en familie herdacht.

Donderdag herdenking voor vermoorde Angelo

De 24-jarige Angelo die afgelopen zondag door schoten om het leven kwam in een flatwoning aan de J.P. Coenhof wordt donderdagavond door zijn familie en vrienden herdacht met een bijeenkomst in het Huigpark. Tussen 18.00 uur en 22.00 uur wordt er niet alleen stilgestaan bij het leven van de vermoorde Leidenaar, ook wordt er geld ingezameld voor een uitvaart op Curaçao waar hij vandaan kwam.

“Degenen die Angelo goed kenden, weten dat hij hier in Nederland nu niet op zijn plek is. Daarom zou het fijn zijn als hij op Curaçao zijn laatste rustplaats vindt,” laten zijn vrienden weten. De familie kan zo’n uitvaart niet zelf bekostigen. Daarom wordt nu ook een beroep gedaan op iedereen die daaraan wil bijdragen. Dat kan ook door geld over te maken. Het rekeningnummer staat op de Facebook-pagina over de bijeenkomst.

Bij het basketbalveldje in het Huigpark liggen bloemen voor Angelo die daar graag een potje speelde. Donderdagavond wordt hij daar door vrienden en familie herdacht. Honderden mensen hebben al aangegeven te zullen komen.

112 Sleutelstad Leiden angelofrank


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×