Twee verdachten van schietpartij voorgeleid

Twee verdachten in het onderzoek naar het schietincident in een woning aan het Jan Pieterszoon Coenhof zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het gaat om Leidenaren van 20 en 29 jaar. De 20-jarige verdachte is in bewaring gesteld voor veertien dagen. De 29-jarige verdachte is na de voorgeleiding heengezonden. De twee andere verdachten die zondag werden aangehouden, een 21-jarige vrouw uit Rijswijk en een 24-jarige man uit Leiden zijn inmiddels vrijgelaten.

De politie werkt nog steeds met 25 rechercheurs aan de zaak. In de woning wordt nog steeds onderzoek verricht. Getuigen die informatie hebben die in verband kan worden gebracht met het schietincident kunnen zich melden bij het onderzoekzoeksteam via 0900 – 8844.

angelo

Het lichaam van de 24-jarige Angelo Frank is vandaag vrijgegeven. Morgenavond houden familie en vrienden een bijeenkomst in het Huigpark. Daarbij wordt ook geld ingezameld om hem een begrafenis te kunnen geven op Curaçao.

112 Sleutelstad Leiden angelofrank


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×