Vanavond wordt tussen 18.00 uur en 22.00 uur de herdenking voor Angelo gehouden in het Huigpark.

Doodgeschoten Angelo Frank toch in Nederland begraven

De 24-jarige Angelo Frank die afgelopen zondag om het leven kwam bij een schietincident in een flatwoning aan het J.P. Coenhof, wordt toch niet op Curaçao begraven. Een enorme hoeveelheid mensen heeft de afgelopen dagen laten weten dat ze vanavond naar de herdenkingsbijeenkomst in het Huigpark komen. Daar zou ook een inzameling worden gehouden om Angelo een begrafenis te kunnen geven op het eiland waar hij geboren werd. Zijn familie op Curaçao is zo overweldigd door alle steunbetuigingen dat ze hebben besloten dat Angelo dicht bij zijn vrienden moet blijven. Hij wordt nu in Nederland begraven, zodat zijn vrienden hem kunnen blijven bezoeken.

De inzameling gaat wel door. “De vlucht voor zijn ouders moet bekostigd worden. Daarnaast hebben wij financiën nodig om de uitvaart zo mooi mogelijk te maken. Dit heeft hij zeker verdiend,” zo laten de vrienden en familieleden weten die de bijeenkomst van vanavond organiseren. “Al met al hopen wij jullie allemaal te zien. Wij hebben elkaar namelijk hard nodig in deze moeilijke tijden. Wij weten zeker dat Angelo vol trots op ons neerkijkt dat iedereen elkaar hierin steunt. Dit laat zien hoe hij als persoon was.”

Ter ere van Angelo vragen zijn vrienden of iedereen in kleur of in het wit gekleed wil komen, maar niet in het zwart. “En we kennen Angelo allemaal op Adidas slippers met sokken. Heb je die, doe ze dan aan!”

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×