Griffioen relatiegeschenken bestaat 20 jaar

Griffioen Precious Presents bestaat 20 jaar. Morgen wordt de jaarlijkse ‘bevrijdingsmarkt’ gehouden bij de showroom aan de Rooseveltstraat 16. Daar zijn allerlei zilveren en verzilverde gebruiksartikelen te koop met flinke kortingen. Ook gaat een hele partij restanten tegen dumpprijzen in de uitverkoop: reistassen, wijnglazen, trolleys, bbq’s, plaids, mp3-spelers en nog veel meer.

Bord“Omdat we 70 jaar geleden zijn bevrijd en we bovendien 20 jaar bestaan, is het reden voor een feestje,” zegt Claas Griffioen die morgen daarom bij elke aankoop boven de 20 euro een speciaal jubileumgeschenk cadeau doet.

En om bepaalde reacties voor te zijn: ja, dit is reclame! Claas dank voor de mooie Sleutelstad mokken en pennen! 🙂

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×