l'Esperance, de plek waar de VVD tegenwoordig haar politieke café organiseert. (Foto: PR).

Politiek café over radicalisering bij de VVD

De VVD in Leiden houdt op 11 mei een politiek café over veiligheid en radicalisering. In Café l’Esperance zullen het Rotterdamse VVD-raadslid Maarten van den Donk en Tweede Kamerlid Ockje Tellegen spreken over de situatie in het Midden Oosten en de invloed van de perikelen daar op veiligheid en radicalisering in Nederland. Na afloop van het politiek café is er rond 21.30 uur een borrel.

Ockje Tellegen studeerde vaderlandse geschiedenis en internationaal recht in Leiden. Voordat zij in 2012 Kamerlid werd, werkte Tellegen als diplomaat bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, Directie Midden-Oosten. Maarten van de Donk is gemeenteraadslid en voormalig bestuurder in de Rotterdamse deelgemeente Noord. Hij is werkzaam bij de productgroep Leefbaarheid en Veiligheid van Radar Advies, waar hij zich vooral bezighoudt met de aanpak van radicalisering in Europese landen.

Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×