Iedereen kan zaterdag meedoen aan de inrichting van het Huigpark. (Foto: Jan Willem Broekema).

Vrienden van het Singelpark: Zaterdag meedoedag in Huigpark

Aanstaande zaterdag gaan de Vrienden van het Singelpark samen met die van het Huigpark weer aan de slag. Dit keer worden de handen uit de mouwen gestoken in het Huigpark (achter het Stadsbouwhuis). Wie het leuk vindt om mee te zagen, verven, graven, timmeren en denken – kan vanaf 14.00 uur langskomen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/204338039″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Voorzitter Conny Broeyer van de Vrienden van het Singelpark over de meedoedag in het Huigpark.

Het wordt zaterdag ook de eerste keer dat er planten worden overgebracht van de kweektuin naar het Singelpark zelf. Die speciale kweektuin werd in april 2013 geopend en is bedoeld om allerlei bomen, struiken en planten op te kweken die bewoners er inleveren. Zo wordt het Singelpark echt van iedereen.

Het doel is plezier hebben en samen aan een mooi park werken. Op Facebook staat op “Singelpark” meer informatie. Aanmelden hoeft niet maar is wel makkelijk. Het kan via www.singelpark.nl.

Nieuws Singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×