Huigpark: eerste deel Singelpark ingericht

Gisteren stak een groep ‘Vrienden van het Singelpark’ de handen uit de mouwen in het Huigpark. Dat deel van het toekomstige Singelpark is door de vrienden geadopteerd en wordt nu ingericht. Langs het fietspad tussen de Langegracht en het Prins Hendrikplein zijn grote bakken geplaatst. Een met groente, een met kruiden en eentje met bloemen. De planten komen deels uit de tijdelijke Kweektuin van het Singelpark die voor Leiden Centraal is aangelegd.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/205255612″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Chris de Waard fietste zaterdag naar het Huigpark en maakte bovenstaande radioreportage.

Leiden Singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×