Dress for Success Leiden is gevestigd aan de Beatrixtraat 8 in Leiden. (Afbeelding: PR).

Dress for Success Leiden nu zelfstandig

Dress for Success Leiden is een organisatie die mensen met een kleine portemonnee tijdelijk helpt aan nette kleding voor een sollicitatiegesprek. Op die manier maken deze meer kans op een baan omdat zeker bij een sollicitatie geldt dat de eerste indruk de belangrijkste is. Sinds maart van dit jaar is Dress for Success Leiden een zelfstandige stichting. Voorheen viel de Leidse vestiging onder een Rotterdams bestuur. Door lokaal te werken hoopt Dress for Success meer te kunnen bereiken.

Vanaf nu is de winkel aan de Beatrixstraat 8 vier keer per week geopend in plaats van drie keer. Op maandag is de winkel geopend in de avond en dinsdag tot en met donderdag in de ochtend. Iedereen die op zoek is naar nette kleding voor een sollicitatiegesprek kan er terecht. Mocht u zelf nog nette kleding over hebben dan kunt u deze doneren. Grace Flohr is de coördinator en bereikbaar op dressforsuccess-leiden@hotmail.com

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×