De Leidenaar Rob Mentink wordt al een week vermist. (Foto: Politie).

Leidenaar na een week nog steeds vermist

Na een week is de Leidenaar Rob Mentink (48) nog steeds vermist. Mentink fietste vorige week vrijdag om 20.30 uur richting Park Cronesteyn en waarschijnlijk vanaf daar verder. Daarna is er niets meer van hem vernomen.

In het afgelopen weekend heeft de politie met verschillende eenheden naar de man gezocht in de omgeving van Cronesteyn en Vlietland. Ook de politiehelikopter werd ingezet. De zoekactie heeft helaas niets opgeleverd.

Mentink is 1.73 lang, normaal postuur, zilvergrijs haar en blauw-grijze ogen. Hij droeg bij zijn vermissing een donkerblauwe trui met capuchon met daaronder een wit t-shirt. Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek en bruine gymschoenen.

Mocht je meer weten over de vermissing van Mentink, kun je contact opnemen met de politie via het tipformulier van de politie.

112 Sleutelstad Leiden robmentink


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×