(Foto's: 112 Sleutelstad).

Lichaam gevonden bij Hooghkamerbrug

Bij de Hooghkamerbrug over de Korte Vliet is vanmorgen een lichaam gevonden. Of het gaat om de sinds vrijdag 8 mei vermiste Rob Mentink is nog niet bevestigd, maar die kans lijkt groot. Via het Delftse Jaagpad fiets je rechtstreeks van Polderpark Cronesteyn naar de Voorschoterweg waar het stoffelijk overschot nu is aangetroffen. Het lichaam werd ontdekt door een schipper die vorige week damwanden bij de brug had geplaatst. Toen hij vanmorgen wegvoer, kwam het lichaam naar boven.

Zaterdagmorgen zocht de politie nog samen met een speciaal team van de Stichting Reddingshonden Werkgroep in Cronesteyn naar de vermiste Leidenaar. Tevergeefs.

112 Sleutelstad Leiden robmentink


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×