Jacobs Engeneering is gisteren door het Studentenbureau uitgeroepen tot Stagebedrijf van het Jaar. (Foto: PR).

'Beste stagebedrijf van Nederland' zit in Leiden: Jacobs Engineering

Studentenbureau, een uitzendbureau voor studenten, heeft gisteren tijdens de ‘Dag van de Stagiair’ het in Leiden gevestigde Jacobs Engeneering uitgeroepen tot stagebedrijf van 2015. Stagiair van het jaar werd Thom van Dorst die BMKB studeert aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en zijn stage bij ArcadeICT vervulde.

Een vakjury koos uit alle nominaties drie bedrijven die kans maakten om ‘Stagebedrijf van 2015’ te worden: Alfen B.V. uit Almere, Jacobs Engineering uit Leiden en Hoppenbrouwers Techniek uit Udenhout. Alle drie de genomineerde bedrijven zien stagiairs als belangrijke spil binnen hun bedrijf. Ze geven studenten de ruimte om te groeien en besteden veel aandacht aan ontwikkeltrajecten.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×