Jongerenorganisatie M25 en de Marekerk fietsen samen tegen hersenkanker. (Afbeelding: PR).

Fietsen tegen hersenkanker

Enkele jongeren en jeugdleiding van de Marekerk zal zaterdag 13 juni in samenwerking met M25 Leiden een afstand van 50 km fietsen door de regio. Begin en eindpunt is bij de Marekerk aan de Lange Mare 48. De fietsers zijn voor hun prestatie op zoek naar sponsoren! De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting STOPhersentumoren.nl.  Deze stichting zamelt geld in om onderzoek mogelijk te maken naar iedere vorm van primaire hersentumor, voor alle leeftijdscategorieën. Voor kinderen en volwassenen. Zodat we hersentumoren zo snel mogelijk met succes kunnen bestrijden.

M-Twentyfive Leiden is een jongerenproject van Diaconaal Centrum De Bakkerij in Leiden, dat jongeren tussen 12 en 17 jaar uitdaagt en ondersteunt om zich in te zetten voor de zwakkeren in de stad Leiden e.o. die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor meer informatie kijk op www.stophersentumoren.geef.nl/actie/let-s-ride.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×