Dag van het Morspark op 30 mei is een initiatief van Morslint. (Afbeelding: PR).

Zaterdag dag van het Morspark

Op zaterdag 30 mei vindt in en rond Buurtcentrum Morschwijk de Dag van het Morspark plaats. Op deze dag wordt het Morspark een echt wijkpark. Er is van alles te doen: er worden bollen geplant, vogelhuisjes opgehangen, iedereen kan zijn eigen Morspark ontwerpen en er zijn hardloopclinics ‘Rennen met Ruud’ en sport- & spelactiviteiten. Ook keert PS|theater terug in de Mors en treedt op met liedjes over de wijk.

De Dag van het Morspark wordt georganiseerd door bewoners die betrokken zijn bij het Morslint. Het Morslint is een wandelroute door de Hoge Mors die ontworpen en ontwikkeld wordt door bewoners. Momenteel is de wijk aan de slag met een deelproject: het Morspark. Op de Dag van het Morspark kan iedereen meedoen en de handen uit de mouwen steken. De Dag van het Morspark vindt plaats op zaterdag 30 mei van 12.00 – 15.00 uur in en rond het Buurtcentrum Morschwijk, Topaaslaan 19.

Advertentie

Nieuws morslint


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×