Emile Roemer (hier met enkele leden van SP Leiden) presenteert aanstaande woensdag zijn nieuwe boek in het stadhuis. (Archieffoto: Chris de Waard).

SP-Lijsttrekker Emile Roemer presenteert boek in Leiden

SP-voorman Emile Roemer komt aanstaande woensdag naar Leiden. Hij presemnteert in de Burgerzaal van het stadhuis zijn nieuwe boek ‘Het kan wél’ presenteren. Na afloop zal hij vragen uit het publiek beantwoorden.

Sinds Emile Roemer in 2010 partijleider werd, heeft hij tientallen werkbezoeken afgelegd in binnen- en buitenland. Een selectie van die werkbezoeken is nu gebundeld in zijn nieuwe boek ‘Het kan wel, tussen Binnenhof en buitenwereld’. “Het is geen verkapt verkiezingsprogramma”, aldus Emile Roemer over zijn nieuwe boek, “het is vooral politiek voor de mensen thuis. Gewoon meenemen naar het strand en lekker lezen.”

De avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het boek ‘Het kan wél’ is ook te koop deze avond.

Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×