Zeeheldenbuurt opgefleurd: Gemeente deelt geveltuintjes uit

De bewoners van de Zeeheldenbuurt willen dat hun wijk groener en gezelliger wordt. Dat is een van de punten die uit de wijkvisie kwam die de buurt vorig jaar zelf opstelde. De komende weken wordt daar concreet invulling aan gegeven.

De groencommissie van de wijkvereniging heeft in samenwerking met de gemeente en woningcorporatie Portaal een aantal vrolijke groene aanbiedingen voor de wijkbewoners samengesteld. Op 5 juni is er de jaarlijkse plantenactie waar iedereen drie gratis plantjes kan afhalen, van 15 tot en met 26 juni legt de dienst Stedelijk Beheer van de gemeente gratis geveltuintjjes aan voor de huizen van bewoners in de Zeeheldenbuurt en tenslotte worden op 27 juni de planten en grond voor die geveltuinen met korting thuisbezorgd.

Meer informatie en de flyer met bon voor de drie gratis plantjes is binnenkort te vinden op  www.zeeheldenbuurtleiden.nl

Leiden Zeeheldenbuurt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×