Ook het park rond Molen de Put gaat deel uitmaken van het Singelpark. Net als het Morspoortplein. Hoe het eruit gaat zien vertellen de Vrienden van het Singelpark volgende week. (Foto: Molendeput.nl).

Inloopbijeenkomst over inrichting Park De Put

singelvriendenVolgend week dinsdag, 9 juni, organiseren de gemeente en de Vrienden van het Singelpark een bijeenkomst over de inrichting van Park De Put bij de gelijknamige molen. Er wordt dan een toelichting gegeven op het definitieve ontwerp voor de ontwikkeling van het gebied rond de Morspoort en het park bij molen De Put.

De inloopbijeenkomst duurt van 17.00 uur tot 20.00 uur en belangstellenden kunnen op elk moment binnen lopen voor informatie.

De inloopbijeenkomst wordt gehouden in het Brandspuithuisje aan de Narmstraat 20.

Leiden Singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×