Complete line-up Werfpop rond

Op zondag 12 juli staat Leiden weer in het teken van het gratis festival Werfpop. De 34ste editie biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud. Naast muziek, is er op het festivalterrein in de Leidse Hout ook weer een markt, straattheater en kinderactiviteiten. Ook kan je het festival een stuk slimmer verlaten door de Werfpop-colleges te volgen.

https://vimeo.com/101709882

Aftermovie van Werfpop 2014

Line-up Werfpop 12 juli 2015
De wervende Werfpop-teksten liegen er niet om: “Op koning Lemmy van Motorhead na durven we Danko Jones aka The Mangokid gerust het volgende grootste haantje uit de rock-met-grote-ballen-scene te noemen. Voet op het gaspedaal, strummend in een retehoog tempo van een straffe ritmesectie en daar dan weer stoere praatjes overheen zingen, is iets wat de kale Canadees tot in de puntjes beheerst. Komt dat zien!

”

Typhoon
Wat heeft hij niet gewonnen? Lobi da Basi, maar zeker ook Tussen Licht en Lucht, zijn geniale creaties van deze rapper uit Zwolle. En dan hebben we het nog niet eens over zijn liveshows gehad. Met Typhoon heeft Werfpop 2015 zich van muzikale hoogtepuntjes verzekerd.

John Coffey
Een kruitvat van rauwe energie waarin de melodie regeert. Een unieke combinatie van intense schreeuwpartijen en ingetogen zanglijnen. Na een rustig jaar (nouja, in vergelijking met het drukke jaar 2013 dan) is John Coffey in 2015 weer klaar voor knotsgekke liveshows.

Verder op het podium bij Werfpop ook Pro-Pain, The Deaf, Black Sun Empire &
 Raketkanon, TenTemPiés, My Baby, Vince Irie & Offshore, The Skints, The Black Marble Selection, DropmiX, Falco Benz en LBC.

Check voor alle info www.werfpop.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×