De Leidse Lakenfeesten luiden altijd het begin van de zomer in. (Afbeelding: PR).

Lakenfeesten 25 juni van start

Wanneer de zomer begint dan starten in Leiden ook weer de Lakenfeesten. Vanaf donderdag 25 juni kunnen alle Leidenaars weer naar de zomerkermis op de Beestenmarkt. Ook begint op donderdag weer Leiden Culinair aan de Garenmarkt. Op vrijdag is de traditionele Peurbakkentocht. Ook dit jaar zal de bonte stoet met bootjes door de grachten varen. Op de zaterdag is, zoals gebruikelijk, de Dragon Boat Races. Voor zowel de Peurbakkentocht als de Dragon Boat Races is het nog mogelijk om in te schrijven.

Veel veranderingen zijn er dit jaar niet tijdens de Lakenfeesten. Het festival is volgens de organisatoren een succesformule die weinig variatie behoeft. De Lakenfeesten vinden plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×