De winkel van De Slegte aan de Breestraat die weer gevuld wordt met boeken. (Foto: PR).

De Slegte is terug in Leiden

De bekende tweedehands boekhandel is terug in Leiden. De winkel zit sinds zaterdag weer op de oude plek aan de Breestraat; wel is het verschil dat nu slechts een deel van het pand wordt gehuurd. In het pand zit ook een Engelstalige boekhandel gevestigd. Oud-vestigingsmanager Hans Verdegaal leidt de nieuwe winkel.

Het bekende concept blijft gehandhaafd: inkoop en verkoop van boeken. De Slegte verkoopt een ruim assortiment Ramsj en 2de handsboeken. En als vanouds kan iedereen er ook terecht om boeken te verkopen. Wie de gang naar de winkel niet wil maken, kan ook weer terecht op de website www.slegte.nl

De winkel van de Slegte verdween na de fusie en ondergang van Polare uit het straatbeeld. Jan Bernard de Slegte ging in België wel verder met zijn winkels. De winkel in Leiden is het begin van de terugkeer van De Slegte in ons land.

Economie Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×