Honderden leerlingen van de Lorentzschool liepen vanmorgen vele duizenden euro's bij elkaar voor de Kinyungu Primary School in Kenia. (Foto's: Chris de Waard).

Lorentzschool loopt voor school in Kenya

Voor de tweede keer hebben leerlingen van de Lorentzschool vanmorgen een sponsorloop gehouden voor het scholenproject ‘Voort in Kenya‘ dat wordt gedragen door het echtpaar Cees en Mieke van der Voort. In Kenya worden met de opbrengst een school met bijbehorende voorzieningen gebouwd door lokale aannemers.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/209679763″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Terwijl de kinderen hun rondje door de wijk renden sprak Chris de Waard met Cees en Mieke van der Voort over het project in Kenia.

De kinderen van de Lorentzschool liepen vorig jaar ruim 15.000 euro bij elkaar. Ze liepen zich sponsoren door familie en vrienden. De Lorentzschool heeft zich voor drie jaar aan het project verbonden. De opbrengst van die drie jaar is in totaal voldoende om het project in Kenia te bekostigen.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×