Tartuffe zingt nu ook 'Praat Leidsch met me!' De burgemeester moet nog even blijven oefenen. (Archieffoto: Chris de Waard).

Tartuffe komt met nieuw lied: Praat Leidsch met me

Het Leidse cabaretduo Tartuffe heeft een nieuw lied uitgebracht. Het is een parodie op dé hit van de afgelopen tijd: Parijs van Kenny B. Het zinnetje ‘Praat Nederlands met me’ uit dat nummer heeft al door het hele land geleid tot alternatieve versies. Zo zijn er ‘Lul Haags met me‘ van Evenblij & Van Eijk, ‘Praat Amsterdam met me‘ van de Ponkers en ‘Praat Rotterdams met me‘ van De Likt. Er is zelfs al ‘Praat Marokkaans met me‘ van Fouad El Amiri.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/209840851″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Nu is er dus ook ‘Praat Leidsch met me’ van Tartuffe.

Cultuur Leiden Tartuffe


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×