De nieuwe plek voor onder meer Leiden Marketing en het VVV. Halverwege de Stationsweg hebben de organisaties nieuwe huisvesting gevonden.

Stadspartners verhuizen wegens sloop KvK-gebouw

Leiden Marketing, het Centrummanagement Leiden, het VVV / Visitors Centre en het Handelshuis verlaten binnenkort het voormalige Kamer van Koophandelgebouw. Dat pand wordt na de zomer – met nog een aantal andere panden – gesloopt. Op die locatie wordt het Rijnsburgerblok gebouwd.

RIJNSBURGERBLOK-EXTERIEUR-05 LRVolgend jaar start de ontwikkeling van het Rijnsburgerblok aan het Stationsplein.

In de komende zomermaanden verhuizen eerst de kantoren naar de eerste verdieping van het nieuw te betrekken gebouw aan de Stationsweg 26. Naar verwachting volgt het VVV in oktober. Dat wordt gevestigd op de begane grond, waar nu nog uitzendbureau Holland Talent Groep zit.

martijnbulthuis

Naast de verhuizing aan de Stationsweg komt er ook nog een tweede locatie voor het Visitors Centre in het centrum. Als mogelijke plek is het Aalmarktgebied in beeld. Daarbij wordt onder andere de nieuwe Catharinasteeg genoemd.

 

Directeur Martijn Bulthuis van Leiden Marketing bevestigt de aanstaande verhuizing.

 

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×