Gewapende overval op Spar IJsselkade: politie sluit wijk af

14

De politie is met man en macht op zoek naar de dader van een gewapende overval op de Spar supermarkt aan de IJsselkade. De buurtsuper werd rond 8.00 uur vanmorgen overvallen door een getinte man van 20 à 25 jaar in een zwart trainingspak met capuchon en drie strepen op de mouw. Verder droeg de voortvluchtige dader witte sokken en sportschoenen.

politiehelikopter

Bij de zoektocht maakt de politie onder meer gebruik van speurhonden en een helikopter. De wijk is afgezet, omdat de gewapende overvaller zich mogelijk nog in de directe omgeving bevindt.

Over de buit is nog niets bekend gemaakt.

Iets gezien? Bel 112 of 0900-8844!

(Foto’s: 112 Sleutelstad).

Delen

14 reacties

  1. Weer een indrukwekkende “discussie” op hoog niveau, en wat een diepzinnigheid, rijke woordenschat en prachtige volzinnen. De “bijdragen” via Zeikboek (niet Twieter blijkbaar) zijn echt een verrijking voor dit forum.

Je bent nu offline