Etnologie, musea en wetenschapsnieuws

 

 

 

 

 

Iedere woensdagavond zendt Sleutelstad 93.7 FM het programma Science071 uit. Twee uur lang wetenschappelijk nieuws uit Leiden en omgeving, gasten in de studio en reportages. De uitzending is wekelijks te beluisteren van 19.00 uur tot 21.00 uur.

 

 

Lector Cultureel Erfgoed en course director van de master museologie van de Reinwardt Academie, Hester Dibbits, vertelt over de samenwerking tussen etnologen en museumprofessionals. Tijdens het congres van International Society for Etnology and Folklore (SIEF) op 23 juni zal zij hier een werkgroep over geven.

 

 

 

Redactrice Anouk de Bruijn geeft ons het meest opmerkelijke wetenschapsnieuws van de afgelopen week. VanĀ een man die vruchtbaar is na een penistransplantatie tot het winnen van grondstoffen voor medicijnen uit bloembollenafval.

Leiden Nieuws Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×