Schrijver en dichter Tomas Lieske te gast bij Cultuur071

Vandaag ontvangen Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok studiogast Tomas Lieske, vooral bekend als romanschrijver en dichter. Voor zijn werk ontving hij diverse literaire prijzen. Wilma van Asperen van Catootje aan de Markt is er even om te vertellen over de kunst die in een van de ruimtes van haar restaurant komt te hangen. Met Ingeline Meltzer (Pink) praten we over haar nieuwe bundel. Ook Govert De Kok van Bioscopen Leiden Trianon Lido Kijkhuis er met een recensie en Peter Visser praat ons bij over muzikale optredens.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/211177427″ params=”color=e00019&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×