Muurschildering aan de Willem Klooslaan. (Foto: PR).

Muurschildering Klooslaan onthuld

Op een blinde muur aan de Willem Klooslaan is vrijdag een muurschildering onthuld door wethouder Van Gelderen van sociale zaken. De muurschildering siert de Buurtontmoetingsplek (BOP) in die straat. De BOP is een initiatief van de gemeente de drie Leidse woningcorporaties De Sleutels, Ons Doel en Portaal.

De BOP is een plek voor ontmoeting en ondersteuning van mensen in de buurt. Jeugd kan er terecht voor advies en er is een klussendienst. Verschillende vrijwilligers en enkele professionals zorgen voor ouderwets opbouwwerk in de wijk. Om de te benadrukken heeft de wijk nu een mooie muurschildering die vrijdag werd onthuld.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×