BplusC-directeur Willem van Moort deed vanmiddag een klemmend beroep op de Leidse politici om de aangekondigde bezuinigingen van enkele tonnen in elk geval pas later door te voren. "Als de plannen onverkort doorgaan, komen er ongelukken van," zo voorspelt hij. (Foto's: Chris de Waard).

BplusC wil wijkbibliotheek Merenwijk onder voorwaarden wel openhouden

Als de politiek tegemoet komt aan de wens van BplusC-directeur Willen van Moort om een aantal bezuinigingen te temporiseren, dan is er met hem best te praten over het openhouden van het bibliotheekfiliaal in de Merenwijk. Van Moort zegt dat morgenmiddag in Nieuws071 op Sleutelstad 93.7 FM dat voor een deel in het teken staat van de komende cultuurbezuinigingen.

DSC05122Merenwijkbewoonster Marieke Holzapfel haalde de afgelopen dagen duizenden handtekeningen op via lijsten en een online petitie. Die steun krijgt ze nu ook van veel partijen in de Leidse raad.

Cultuur Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×