Wethouder Roos van Gelderen en speeltuinvoorzitter Cor Arnoldus bij de moestuintjes in Ons Eiland die gisteren tijdens de vrijwilligersbarbecue officieel in gebruik werden genomen. (Foto's: Chris de Waard).

Moestuintjes bij speeltuinvereniging Ons Eiland

Hoe de toekomst van speeltuin Ons Eiland in de Zeeheldenbuurt er ook uit gaat zien, het duurt nog wel even voordat welk plan dan ook wordt uitgevoerd. En dus staken de vrijwilligers van de speeltuinvereniging de afgelopen tijd de armen uit de mouwen om de speeltuin even ‘op te pimpen’. Er werd gesnoeid, geschoffeld en geschilderd en ook werden er moestuintjes aangelegd. Die werden gisteren officieel in gebruik genomen door wethouder Roos van Gelderen die even kwam kijken: “Het is bepaald geen straf om hier op m’n vrije middag te zijn,” vond de wethouder die vervolgens het eerste moestuin-naambordje uitreikte.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/213472418″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Voorzitter Cor Arnoldus van de speeltuinvereniging over heden en toekomst van Ons Eiland.

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×