Wethouder Frank de Wit (D66) nodigt iedereen uit om te komen praten over duurzaamheid op 8 juli in Naturalis. (Archieffoto: Hielco Kuipers).

Bewoners praten mee over duurzaam Leiden

Op 8 juli kunnen inwoners van Leiden in Naturalis mee te denken over de ambities van de gemeente op het gebied van groen, afval, energie en verkeer in het kader van duurzaamheid.  Er zijn presentaties over plannen die de gemeente heeft opgeschreven in een ambitiedocument. Alle Leidenaars kunnen erover mee praten en ideeën meegeven aan de wethouder en zijn ambtenaren. De gemeente hoopt concrete tips van bewoners te krijgen om de stad duurzamer te maken. De plannen zullen vanaf 2016 worden uitgevoerd.

Wethouder Frank de Wit (duurzaamheid): “Met dit ambitiedocument voor Leiden Duurzaam 2030 laten we zien wat er nu en straks gebeurt voor een duurzame(re) stad. Dit ontwerp-ambitiedocument is bewust geen soloactie van de gemeente, maar is ontstaan in nauwe samenspraak met ‘de stad’.

De inloopavond op 8 juli over de duurzaamheidsagenda is in Naturalis. Voor meer informatie kijk op: //www.leiden.nl/themas/duurzaam2030/

 

Nieuws Politiek duurzaam


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×