Politie geeft beelden vrij van overvaller Spar supermarkt IJsselkade

De vestiging van de Spar aan de IJselkade werd op dinsdag 16 juni rond 08.00 uur overvallen door een man die de caissière bedreigde met een mes. De caissière opende de kassa en de man nam daaruit geld mee. In de uitzending van Team West werden vandaag beelden van de overvaller getoond.

https://www.youtube.com/watch?v=l_LQG5nAEIg

De overvaller liep die ochtend op zijn gemak naar de kassa en wachtte netjes op zijn beurt. Toen de andere klanten waren vertrokken, haalde hij een groot mes tevoorschijn en bedreigde de medewerkster daar mee. De doodsbange caissière moest de kassa openmaken en de man haalde het geld er uit. Daarna rende hij de winkel uit en verdween in de richting van de Meerburgerkade.

Het gaat om een donkergetinte man van 20 tot 25 jaar oud. Hij droeg een donker petje, een donkere Adidas-trui met witte strepen en een capuchon, een Adidas-trainingsbroek en sneakers met de letters AJ. Verder had hij een grote sporttas van Adidas bij zich. Mensen die hem herkennen, kunnen bellen met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×