Politie geeft beelden vrij van overvaller Spar supermarkt IJsselkade

3

De vestiging van de Spar aan de IJselkade werd op dinsdag 16 juni rond 08.00 uur overvallen door een man die de caissière bedreigde met een mes. De caissière opende de kassa en de man nam daaruit geld mee. In de uitzending van Team West werden vandaag beelden van de overvaller getoond.

De overvaller liep die ochtend op zijn gemak naar de kassa en wachtte netjes op zijn beurt. Toen de andere klanten waren vertrokken, haalde hij een groot mes tevoorschijn en bedreigde de medewerkster daar mee. De doodsbange caissière moest de kassa openmaken en de man haalde het geld er uit. Daarna rende hij de winkel uit en verdween in de richting van de Meerburgerkade.

Het gaat om een donkergetinte man van 20 tot 25 jaar oud. Hij droeg een donker petje, een donkere Adidas-trui met witte strepen en een capuchon, een Adidas-trainingsbroek en sneakers met de letters AJ. Verder had hij een grote sporttas van Adidas bij zich. Mensen die hem herkennen, kunnen bellen met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Delen

3 reacties

  1. Patricia Roos

    Heb wel een brief in me brievenbus gehad van de Politie of we iets gezien hebben ik was toen aan het werk hoop dat die snel gepakt wordt

  2. We wonen niet in die buurt, maar wel op loopafstand. Dus begrijp ik niet waarom het drie weken duurt voor er duidelijke foto’s en gegevens worden vrij gegeven. Hoe kan ik nu nog weten wie er toen, eventueel, langs gelopen of gefietst is. Kunnen dit soort gegevens niet binnen 24 uur (of nog sneller) worden vrij gegeven?

Je bent nu offline