De recherche deed gisteravond meteen al sporenonderzoek op de plek van de schietpartij. Morgen volgt een groot buurtonderzoek.

Slachtoffer schietpartij beschoten door bekende

De man die gisteravond gewond raakte bij een schietincident in de Hoflaan is een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij had woensdagavond een afspraak met een bekende. Toen hij op de afgesproken plaats was, kwam de bekende net aanrijden, samen met een tweede man. De twee mannen stapten uit de auto en direct werden er een aantal schoten afgevuurd op het slachtoffer die daarbij gewond raakte aan zijn been.

De mannen gingen er vandoor in een zwarte personenauto. Het merk is niet bekend, maar het gaat om een klein tot middelgroot model. De mannen reden weg in de richting van de Rooseveltstraat.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer en brachten hem naar het ziekenhuis. De recherche onderzoekt de zaak en stelt een onderzoek in naar de twee verdachten. Donderdag vindt een groot buurtonderzoek plaats. Inmiddels hebben verschillende getuigen zich al bij de politie gemeld.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×