Politie zoekt getuigen bij tasjesroof bij Kanaalweg

Een 50-jarige vrouw uit Leiden is gisteravond om 18.00 uur van haar schoudertas beroofd toen zij langs de Kanaalweg liep. Een onbekende man op de fiets trok haar tas in het voorbijrijden van haar schouder en sloeg vervolgens rechtsaf de Uhlenbeckkade op. De vrouw is nog achter de man aangerend en zag hem richting Burggravenlaan fietsen waarna zij hem uit het zicht verloor.

De tas werd enige tijd later door een voorbijganger in de bosjes bij de Van Vollenhovenkade gevonden. Er bleken enkele spullen uit de tas te zijn weggenomen.

De dader is een blanke man van ongeveer 1.80 meter met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte trui met capuchon met witte letters op de rug. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze straatroof of misschien iets verdachts gezien hebben in de buurt van de Kanaalweg. Zij kunnen contact opnemen met het politiebureau via 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×