Vanavond vragenuurtje van de politie

Vandaag start de Politie Leiden Zuid met een vragenuurtje. Vanavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur kan iedereen via Facebook en Twitter vragen aan de politie stellen. De politie zit klaar om alle vragen ook direct te beantwoorden. De politie wil kijken of er behoefte is aan zo’n online vragenuurtje en als het aanslaat wordt het een wekelijks terugkerende mogelijkheid.

het vragenuurtje is echt bedoeld om vragen te stellen. Via Facebook en Twitter kunnen geen meldingen gedaan worden. De vragen moeten iets te maken hebben met het politiewerk en kunnen gesteld worden in een reactie onder het bericht dat de politie vanavond zal plaatsen bij de start van het vragenuurtje. De vragen worden dan zo snel en zo goed mogelijk beantwoord.

De Facebook-pagina van de Politie Leiden Zuid is www.facebook.com/pages/Politie-Leiden-Zuid/262040210504423

Het Twitter-account van de Politie Leiden Zuid is www.twitter.com/politieteamzuid

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×