Voor een aantrekkelijke binnenstad trekt de gemeente de komende drie jaar steeds een ton uit om ideeën van organisaties uit de stad uit te kunnen voeren. (Foto: Gemeente Leiden).

Tonnen voor plannen aantrekkelijke binnenstad

De gemeente Leiden trekt de komende jaren driehonderdduizend euro uit voor plannen die de Leidse binnenstad aantrekkelijker maken. Vrijwilligersorganisaties kunnen maximaal 25.000 euro krijgen uit het Binnenstad Stimuleringsfonds waar de gemeente in 2016, 2017 en 2018 een ton per jaar in stopt.

Organisaties kunnen 10.000 euro krijgen als de geen verdere financiering is voor hun plan. Is er cofinanciering dan loopt het te ontvangen bedrag op tot 25.000 euro. De plannen moeten steeds voor 1 september bij de gemeente worden ingediend. Daarvoor is een speciaal Aanvraagformulier beschikbaar.

Zie ook de Spelregels Binnenstad Stimmuleringsfonds.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×