Video: Wethouders presenteren Leidse ambities

5

De wethouders Robert Strijk, Marleen Damen en Paul Laudy figureren in een video van de gemeente Leiden. Per auto, te voet en op de fiets nemen de stadsbestuurders de kijker mee door Leiden en lichten een aantal plannen toe op gebied van bereikbaarheid, het stationsgebied, economie en arbeidsparticipatie.

Hoe staat het met allerlei Leidse ambities en plannen. Dat vertellen drie wethouders in deze video.

Delen

5 reacties

  1. Leiden Marketing op zijn smalst! Veel asfalt en beton reclame van dit neoliberale regime Strijk-Laudy. In het middelpunt staat de verafgoding van het fossiele (niet duurzame) voertuig, af en toe race je met een (duurzame) fiets langs de betonnen BN megalomanie met een enkele schichtige blik op de echte publiekstrekkers: de musea en de authentieke binnenstad. Voetgangers zie je maar 15 sec in beeld op de Breemee. Er is eigenlijk weinig of niets te zien van een goed functionerend OV, trein en bus. Oh ja, het 5e station van NL volgens de statistieken aan de Breemee. Ook het idee van transferia aan de rand van stad met van daaruit een goed OV naar de binnenstad komt niet naar voren. Zit niet in de ambities schijnbaar. Laat staan enige toelichting op het “duurzaamheid” project. Maar goed met zoveel beton en asfalt :)) Sorry Frankie.
    Mevr. Damen als sociaaldemocraat belicht het aspect van de “bereikbaarheid” (is dat haar portefeuille, zij is toch penningmeester van het regime?) en liberale participatiemij van Rutte II toe. Dit laatste probeert zij zo sociaal mogelijk te verkopen, in werkelijk is het ingestudeerde neoliberale prietpraat en de asociale Dikke Ik maatschappij van de VVDebt. Waar is eigenlijk Roos van Gelderen gebleven? Niet door de selectie van Leiden Marketing gekomen. Het verdere verval van SP in deze coalitie? Hoeveel zou deze marketing video van het regime gekost hebben? En wordt daar het geld van de belastingverlagingen [OZB] en bezuinigingen op de zorgtaken voor gebruikt? Onze bouwpaus en gladstrijker kunnen tevreden terugkijken. Inclusief deze marketing video vliegt er dadelijk 250 miljoen uit de gemeentekas!

  2. Piet Pekelharing op

    Zou Paul Laudy beseffen dat men ook vanuit het station Leiden in kan lopen?

  3. Joop J.Gijsman op

    Verbaasd u zich ook zo over het niveau van de reacties? Natuurlijk is er wel een kanttekening te maken bij zulke verhalen maar om het nu helemaal neer te sabelen heeft weinig zin en maakt ook geen indruk.

  4. Leuk! Maar wat is het doel van dit filmpje precies? Het geeft niet een geheel overzicht van alle plannen in Leiden…ik mis de cultuurplannen en sociale plannen! En wat wordt er in de buitenwijken gedaan?

Je bent nu offline