Door over de weg gevallen bomen is de A12 in beide richtingen dicht. Met een eveneens deels afgesloten A4 en een afgesloten A44 zit de Randstad voor het autoverkeer inmiddels behoorlijk op slot. Het advies luidt dan ook: ga niet de weg op en blijf zo mogelijk thuis.

A44 en A4 allebei dicht door storm

Het autoverkeer rond Leiden ondervindt steeds grotere problemen door de zomerstorm. Nadat een deel van de A44 al dicht was vanwege werkzaamheden aan de Oude Rijnbrug, is de weg nu ook verderop afgesloten. De weg ligt bezaaid met takken en het wordt gewoon te gevaarlijk. Ter hoogte van Sassenheim zou een vrachtwagen zijn geschaard. Dat is nog niet bevestigd.

Zojuist is ook de A4 richting Den Haag dichtgegaan ter hoogte van Roelofarendsveen.


Het verkeer richting Den Haag kreeg zojuist nog het advies om dan maar om te rijden via Utrecht, maar inmiddels is ook de A12 in beide richtingen afgesloten.

 

112 Sleutelstad Leiden Regio zomerstorm2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×