Politie op zoek naar dader verdrinking hond

hond03De politie is nog steeds op zoek naar de dader of daders van een ernstig geval van dierenmishandeling. Op dinsdag 21 juli werd in Noordwijk bij een steiger van een jachthaven aan de Leidsevaart een dode hond in het water gevonden. Toen de hond uit het water was gehaald bleek dat de poten van het dier waren vastgebonden. De hond lag al enige tijd in het water. De mensen die de lugubere vondst deden schakelden direct de politie in. Dierenagenten onderzoeken dit misdrijf en willen weten wie de eigenaar van de hond was.

 

De dode hond is een bruine ongecastreerde reu met een witte bef. Het gaat vermoedelijk om een kruising tussen een Amerikaanse pitbull met een Labrador. De halsband die hij droeg was zwart met een oranje/bruine binnenkant. Deze was nog redelijk nieuw.

 

De politie wil graag in contact komen met iedereen die meer weet over de verdrinking van de hond. Daarom wordt gezocht naar de eigenaar of eigenaren. Mogelijk kwam de hond uit Oegstgeest. Iedereen met informatie over de hond of de eigenaar wordt verzocht om te bellen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

112 Sleutelstad Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×